Header ruimte

FacebookinstaLinkedinpinterest

 

 

Ouders willen het liefst dat hun kinderen gelukkig en succesvol de weg naar volwassen worden bewandelen. Helaas lukt dat niet altijd en lopen ze tegen kleinere of grotere obstakels aan. Bij Onderweg-kindercoaching word het obstakel en de situatie samen met het kind en u bekeken. De coach gaat samen met het kind op zoek naar oplossingen. Onderweg-kindercoaching helpt het kind zijn mogelijkheden en kwaliteiten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. Kinderen zijn meestal heel goed in staat zelf oplossingen te bedenken voor hun probleem. Onderweg-kindercoaching gebruikt diverse werkvormen binnen de praktijk.Alle kinderen en tieners van 4 tot  18 jaar zijn welkom voor coaching.

Bij Onderweg-kindercoaching kunt u ook terecht als uw kind een ontwikkelings- of gedragsstoornis heeft en reeds is gediagnostiseerd. 

"We kunnen niet van alle kinderen sterren maken, maar we kunnen wel alle kinderen laten schitteren!"

Een kindercoach diagnosticeert niet (uw kind krijgt geen "stempel") en kindercoaching is geen methode of voorgeschreven werkwijze die wordt toegepast. Het coachen van kinderen gebeurt oplossingsgericht en ontwikkelt zich vanuit, interesse voor uw kind, denken in mogelijkheden en kwaliteiten,  (zelf)kennis, ervaring, mensenkennis, verantwoordelijkheid, no nonsense en vaardigheden. 

 

 

"Volg het pad van je dromen"