Header tieners

FacebookinstaLinkedinpinterest

Ik kan me mijn eigen tienertijd nog wel herinneren...Nu heb ik zelf twee tieners in huis (en alles wat zo nu en dan komt binnen vallen aan vrienden)

Als tiener kan je ook wel eens een steuntje in de rug gebruiken, zeker in de pubertijd. Je kunt o.a. te maken krijgen met een "dip" en is het lastig die bui los te laten. Dit kan verschillende redenen hebben. Onzekerheid, je wordt gepest,  het gevoel er niet bij te horen, gevoel van minderwaardigheid of verdriet om welke reden dan ook.

Het niet praten hierover kan moeilijkheden veroorzaken thuis en/of op school. Je "potje" kan overvol raken. 

Ik luister naar jou zonder een oordeel te hebben naar wat je wel én wat je niet vertelt. Door op verschillende manieren naar het probleem te kijken, leer je het probleem beter begrijpen waardoor je in staat zal zijn zelf oplossingen te vinden. We gaan niet op zoek naar de oorsprong van het probleem, maar juist op zoek naar wat er wel goed gaat. We (her)ontdekken je kwaliteiten en positieve eigenschappen en je leert nieuwe vaardigheden welke je in kunt zetten tijdens situaties die lastig voor je zijn. Je leert je "potje te openen", realistisch te kijken naar je gedachten, gevoel en gedrag en dit bespreekbaar maken. 

 Je kan altijd vrijblijvend met contact met mij opnemen als je vragen hebt en wilt weten of we er samen iets aan kunnen doen. Daarna bespreken we het verdere traject.  

 Herkent u als ouder uw kind in het bovenstaande? Neem dan contact op. Coaching werkt! Uw kind wordt geholpen en ouders worden in dit traject betrokken. 

"Volg het pad van je dromen"