Header Marianne

FacebookinstaLinkedinpinterest

Mijn naam is Marianne van Zalingen (27-11-1975)                                                                                                                                                                                                                                                            

Tijdens mijn werk als leerkracht en onderwijs-co√∂rdinator (regulier basisonderwijs,  speciaal voorgezet onderwijs en  speciaal onderwijs cluster 4 en jeugd justitie) kreeg ik te maken met de toenemende vraag van ouders/verzorgers om op een andere manier te kijken naar hun kind. Om niet te kijken naar de resultaten en de cijfers, maar naar het gehele unieke kind, zijn of haar ontwikkeling en talenten. Helaas is hier binnen het onderwijs niet altijd voldoende tijd of expertise voor terwijl ik het kind en de ouders graag wil helpen. 

Zelf had ik  de behoefte mij  te verdiepen in kinderen en de sociaal- emotionele ontwikkeling en het gedrag van kinderen. Met mijn inlevingsvermogen, enthousiasme en betrokkenheid wil ik praktisch en zonder nonsens kinderen helpen. Ik heb een missie, ik wil zo veel mogelijk kinderen vrolijk en met plezier de school in zien gaan. Het is mijn verlangen om zo veel mogelijk kinderen, ouders en leerkrachten  bewust te maken van talenten van kinderen zodat dit ingezet kan worden om het leren plezieriger te maken en eventuele problemen samen op te lossen. 
Na veel denken, zoeken, lezen en scholen ben ik tot het besluit gekomen om mijn coachingspraktijk te starten.

                                                                                  

                                                                                        


In mijn praktijk coach ik

*Kinderen en jongeren om zelfverzekerder hun schooltijd door te komen.

*Opvoeders bij het kijken naar de behoeften van het kind en die te gebruiken bij het opvoeden zodat het kind zich op zijn of haar manier, gelukkig en plezierig kan ontwikkelen

*Leerkrachten bij het hervinden van hun passie, bij het nemen van hun eigen regie zodat ook zij weer met plezier voor de klas staan wat weer effect heeft op de leerlingen en hun prestaties.

Iedereen kan nieuwe vaardigheden leren en zodoende een positieve verandering realiseren.

Kinderen en tieners die meer zelfvertrouwen wensen,  zich krachtiger willen voelen, zelfverzekerd en vrolijk naar school willen.  

 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen en mijn kwaliteiten als coach te bevorderen volg ik regelmatig workshops en cursussen.                                                                                         

De praktijk is aan huis. Het is een aparte kamer zo ingericht dat uw kind zich op zijn gemak voelt en waar we in een prettige maar professionele sfeer aan het werk kunnen.  Ik woon hier  samen met Marco en onze 2 zoons Thomas en Nic en beagle Sem.

 

Anne Frankstraat 93           

3207 GA Spijkenisse  06-27654580

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Nieuwsbrief ontvangen                                         Wegwijzer       

 

De volgende opleidingen, cursussen en trainingen heb ik reeds gedaan: Master SEN , PABO, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Kindercoaching, Activiteitenbegeleiding. Ontwikkelingspsychologie, Psychopathologie ( o.a. ass, pdd-nos, adhd reactieve hechtingsstoornissen, angst-stemmingsstoornissen,) Rots en Water (weerbaarheid) Radartraining (agressie preventie), Persoonlijk meesterschap, Coachee, Ik sta sterk (pesten, weerbaarheid), Theekransjes trainer.

 

                                                                                                                                                                                                                  

"Volg het pad van je dromen"